Новинки

№ №п/п

Назва

Вихід.

Ціна.

Страви зі свинини

1.

Медальйони зі свинини під вершково-грибним соусом

170/100

99.00

2.

Фірмова страва «Рушничок» (свинина, гриби, сир, картопля, цибуля)

300

108.00

Страви з телятини

1.

Телятина у вишневому соусі

200/70

122.00

Страви з птиці

1.

Індичка у соєвому соусі (філе індички, гриби шампіньйони, болгарський перець, кунжут, соєвий соус)

250

94.00

2.

Індичка в апельсиновому соусі (філе індички, бекон, сир твердий, болгарський перець, ізюм, мед, соєвий соус, зелень)

200/50

104.00

Холодні та гарячі закуски / Салати

1.

С-т «Цезар»(курка, томати, сир пармезан, сухарики, салат айсберг, соус «Цезар»)

250

92.00

2.

С-т «Теплий з телятиною» (телятина, томати, болгарський перець, яйця, салат айсберг, соус «унагі» , соус «гірчичний»)

250

94.00

3.

Оселедець на сирній подушці (філе оселедця, сир янтар, горіхи грецькі, яблука, майонез)

250

73.00

Гриль — меню

№ №п/п

Назва

Вихід.

Ціна.

1. Шашлик вирізка/ошийок 200 119.00
2. Реберця барбекю 200 93.00
3. Лаваш з бринзою і зеленню на грилі 200 69.00
4. Стейк з сьомги (на вагу) 100 110.00

5.

Скумбрія

1 шт.

99.00

6.

Шашлик овочевий

250

53.00

7.

Тарілка на компанію (шашлик ошийок, шашлик з курки, реберця)

600

290.00

8.

Лаващ з бринзою та зеленню на грилі

200

56.00

Холодні закуски

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Асорті «Дари моря» ( сьомга слабосолона, риба масляна, сом  копчений, креветки королівські) 300 360.00
2. Ікра червона 50 140.00
3. Сьомга слабосолона 100 120.00
4. Оселедець з цибулею 130 43.00
5. Оселедець на сирній подушці (філе оселедця, сир янтар, горіхи грецькі, яблука, майонез) 250 73.00
6. Асорті «М’ясне» (ковбаса московська, ковбаса італійська, балик, сало копчене) 200 139.00
7. Асорті «Домашнє» (буженина, ковбаса домашня, рулет домашній) 300 169.00
8. Сало свіже 100 43.00
9. Сало бутербродне 50 20.00
10. Ковбаса домашня/буженина/рулет домашній 100 58.00
11. Асорті «Сирне» (сир Дор-блю брі, фета, пармезан, мед, мигдаль, кешью) 300 270.00
12. Асорті «Сирна завірюха» (сир гауда, з горіхом, королівський) 300 176.00
13. Язик  відварний 100 62.00
14. Язик  з майонезом та часником 100 68.00
15. Язик з хріном 100 68.00
16. Асорті «З грядки» (огірки свіжі, томати свіжі, перець болгарський, редька, цибуля зелена, зелень) 350 65.00
17. Асорті «З бочки» (огірки солоні, томати солоні, капуста квашена, гриби мариновані) 350 57.00
18. Гриби мариновані (шампіньйони з цибулею) 100 46.00
19. Маслини/Оливки 100 50.00
20. Лимон 100 15.00
21. Закуска «Козацька» (шинка, сир плавлений, яйце) 200 46.00

                                                              

Салати

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна
                                       Салати з морепродуктів
1. С-т «Життя зі смаком»(сьомга, сир фета, огірки свіжі, болгарський перець, маслини, листя салату, зелень, оливкова олія) 220 120.00
2. С-т «Морське дно»(креветки, кальмари, крабові палички, огірки свіжі, цибуля зелена, гірчиця, олія) 200 115.00
3. С-т «Лагуна»(кальмари, креветки, гриби мариновані, яйця, томати, цибуля зелена, майонез, лимон ) 200 147.00
4. С-т «Теплий з кальмарами»(кальмари, кабачки, баклажани, болгарський перець, картопля, соус «Тар-Тар») 220 79.00
Салати мясні
1. С-т «Цезар»(курка, томати, сир пармезан, сухарики, салат айсберг, соус «Цезар») 250 92.00
2. С-т «Хуторок»(язик, картопля, морква, огірки солоні, яйце, цибуля маринована, майонез) 200 59.00
3. С-т «Панський»(язик, балик, томати, болгарський перець, пекінська капуста, сулугуні, кетчуп, гірчиця, майонез) 200 57.00
4. С-т «Мисливський»(яловичина, болгарський перець, томати, огірки свіжі, листя салату, кунжут, оливкова олія) 200 78.00
5. С-т «Селянський»(яловичина, сир фета, болгарський перець, томати, сухарі, хрін, майонез) 200 66.00
6. С-т «Теплий з телятиною» (телятина, томати, болгарський перець, яйця, салат айсберг, соус «унагі» ) 250 94.00
7. С-т «Насолода»(куряче філе, гриби мариновані, сир твердий, сухарики, часник,  майонез) 200 58.00
8. С-т «Смачний»(куряче філе, гриби смажені, яйце, огірки свіжі, кукурудза, майонез) 200 56.00
9. С-т «Гетьманьский» (телятина, куряче філе, огірки свіжі, яйце, ананас консервований, болгарський перець, салат айсберг, часник, гірчиця, кунжут, олія) 260 78.00
10. С-т «З індичкою та сиром «Дор Блю»» (листя салату, рукола, індичка, салат айсберга, гірчичная заправка)  250 93.00
№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна
Салати овочеві
1. С-т «Грецький»(сир фета, томати, огірки свіжі, болгарський перець, маслини, листя салату, оливкова олія) 200 67.00
2. С-т «Капустяна гірка»(капуста свіжа, огірки свіжі, олія) 180 26.00
3. С-т «Шопський»(огірки свіжі, томати, сир твердий, майонез) 200 48.00
4. С-т «Бебі-мікс»(томати чері, яйця перепілки, моцарела бебі, маслини, листя салату айсберг, рукола, фірмова заправка) 250 92.00
5. С-т «Вінегрет»(картопля, морква, буряк, огірки солоні, капуста квашена, олія) 200 35.00
6. С-т «Марічка»(огірки свіжі, болгарський перець, гриби мариновані, капуста квашена, цибуля маринована, олія, зелень) 200 43.00
7. С-т «Рубін»(буряк , грецькі горіхи, чорнослив, часник) 200 42.00
8. С-т «З руколою, грибами та сиром «Пармезан» (рукола, гриби мариновані, салат айсберг, томати, насіння гарбуза, оливкова олія) 200 69.00

 

Перші страви

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Борщ український з квасолею 300 48.00
2. Борщ зелений (по сезону) 300 50.00
3. Солянка збірна м’ясна 300 58.00
4. Капусняк 300 45.00
5. Юшка з риби «Гетьманська»(сьомга, судак, сом) 300 68.00
6. Суп курячий з грибами 300 37.00
7. Окрошка (по сезону) 500 65.00
8. Суп гречаний 300 32.00
9. Суп гороховий 300 32.00

Страви з риби

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Судак  смажений з цибулею 120/30 93.00
2. Судак в кисло-солодкому соусі з кунжутом 200 98.00
3. Судак під сметанно-грибним соусом 200 107.00
4. Судак  під овочами зі сметаною (судак , томати, болгарський перець, морква, сметана) 150/100 117.00
5. Котлета з судака з картопляним пюре 120/100 97.00
6. Стейк  з сьомги (на вагу) 100 110.00
7. Зрази «Сюрприз» (судак, сьомга, вершкове масло) 200 124.00
8. Шашлик  з сома 150 96.00
9. Короп смажений з цибулею 200/30 72.00

                     

                      Страви з яловичини

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Стейк  з яловичини 150 109.00
2. Телятина у вишневому соусі 200/70 122.00
3. Телятина під овочами 170/100 119.00
4. Яловичина в гострому соусі (гриби, перець болгарский) 200 98.00
5. Яловичина тушкована у сметані з паприкою 200 96.00
Печінка по-Строгановськи (печінка яловича, гриби, сметана) 200 66.00
7. Печінка смажена з цибулею 150/30 60.00
8. Печінка по-гуцульські (печінка яловича, цибуля ріпчаста, морква, томати, кетчуп, часник) 200 64.00

 

 Страви зі свинини

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Фірмова страва «Рушничок» (свинина, гриби, сир, картопля, цибуля) 300 108.00
2. Свинина тушкована під вершково-грибним соусом з фірмовою картоплею 200/250 94.00
3. Стейк  свиний 150 86.00
4. Рулетики зі свинини на вершково-шпинатній подушці (свинина, гриби, цибуля, бринза, шпинат) 200 98.00
5. М’ясо «Привіт від тещі» (свинина, сир твердий, масло вершкове, томати, часник) 200 86.00
6. Медальйони зі свинини під вершково-грибним соусом 170/100 99.00
7. Свинина соковита з грибами (свинина, гриби смажені, сир, цибуля) 200 83.00
8. Свинина під вершковим соусом з хріном 170/100 96.00
9. Свинина в кисло-солодкому соусі (свинина, ананас)  200/50 92.00
10. Котлета по-домашньому 150 66.00
11. Пельмені в горщику (гриби, сир твердий, сметана) 300 65.00

 

 Соуси

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Соус «Тартар» 50 15.00
2. Соус «Вогонь дракону» (майонез, хрін) 50 15.00
3. Соус «Гостренький» (майонез, сметана, часник, укроп) 50 15.00
4. Хрін, гірчиця, кетчуп / Аджика 50/100 15.00/20.00

 

   Страви з птиці

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Відбивна куряча 100 59.00
2. Відбивна куряча з грибами під сиром 100/50 73.00
3. Індичка у соєвому соусі (філе індички, гриби шампіньйони, болгарський перець, кунжут, соєвий соус) 250 94.00
4. Індичка в апельсиновому соусі (філе індички, бекон, сир твердий, болгарський перець, ізюм, мед, соєвий соус, зелень) 200/50 104.00
5. Котлета по-Київськи 150 67.00
6. Стейк курячий під абрикосовим соусом 180 83.00
7. Курячи рулетики з сулугуні в гірчичному соусі 160/50 94.00
8. Шашлик  з курки 180 69.00
9. Жульєн з куркою та грибами 250 68.00

              

Гарніри

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Картопля «По-моринські» 300 38.00
2. Картопля смажена на салі з цибулею 200 34.00
3. Картопля «Фрі» 180 36.00
4. Картопля відварна з маслом та кропом 200 34.00
5. Картопляне пюре 200 34.00
6. Рис з овочами 200 36.00
7. Каша гречана зі шкварками 200/40 30.00
8. Банош з бринзою та шкварками 300 48.00

 

Страви з борошна

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
Вареники «Полтавські» на пару
1. Вареники з м’ясом 300/40 73.00
2. Вареники з печінкою та картоплею 300/40 56.00
3. Вареники з грибами та картоплею 300/40 48.00
4. Вареники з картоплею 300/40 44.00
5. Вареники з капустою 300/40 44.00
6. Вареники з сиром 300/40 62.00
7. Вареники з вишнями 300/40 67.00
8. Вареники з полуницею (по сезону) 300/40 57.00
9. Вареники з халвою 30040 59.00
Млинці
1. Млинці з червоною ікрою 100 89.00
2. Млинці з сьомгою 200 78.00
3. Млинці з м’ясом 170/30 68.00
4. Млинці з куркою та сиром 200 53.00
5. Млинці з грибами 180/20 49.00
6. Млинці з сиром 200/30 59.00
7. Млинці з маком, ізюмом та горіхами 200/20 54.00
8. Млинці з вишнями 200/30 66.00
9. Млинці з яблуками 200/30 43.00
10. Млинці 200 30.00
11. Сирники 300/30 76.00

                                                                                                                    

Деруни

 

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. «Домашнє частування» (дерунчики, свинина, гриби смажені, сир твердий, сметана) 400 69.00
2. Деруни з м’ясом 300/40 59.00
3. Деруни з грибами 300/40 48.00
4. Дерунчики з салом та цибулею 250/40 42.00
5. Дерунчики зі сметаною 250/40 42.00

                                     

Страви з яєць

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Яєчня з баликом та сиром 200 47.00
2. Яєчня на салі з томатами 250 47.00
3. Омлет із грибами 200 46.00

 

Бутерброди

 

№       №

п/п

Назва Вихід Ціна
1. Бутерброд з червоною ікрою 15/30/20 59.00
2. Бутерброд з сьомгою 30/30/20 50.00
3. Бутерброд гарячий з баликом та сиром 30/20/30 30.00

 

Десерти

                                     

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Морозиво 150 36.00
2. Морозиво з джемом 150/30 42.00
3. Морозиво з шоколадом 150/20 42.00
4. Морозиво з шоколадом та горіхами 150/40 52.00
5. Морозиво з фруктами (морозиво, апельсини, банани, ківі, шоколад) 100/100 55.00
6. Асорті фруктове (апельсини, банани, ківі, яблука, виноград) 450 68.00
7. Домашні вафлі з морозивом та джемом 120/80 30.00
8. Тірамісу 90 53.00
9. Торт «Наполеон» 150/50 49.00
10. Чізкейк 160 58.00
11. Шоколадний фонда з морозивом 100/50 57.00
12. Яблучний штрудель 150/50 55.00

 

Фреші

                    №       №

п/п

Назва Вихід Ціна
1. Фреш апельсиновий 200 55.00
2. Фреш грейпфрутовий 200 60.00
3. Фреш яблучний 200 40.00
4. Фреш морквяний 200 40.00
5. Фреш апельсино-грейпфрутовий 200 60.00
6. Фреш морквяно-яблучний 200 40.00

 

Банкетні справи

                    №       №

п/п

Назва Вихід Ціна
1. Судак фарширований 1000 500.00
2. Язик заливний 100/200 70.00
3. Торт печінковий 1000 280.00
4. Крученики «Смачненькі» (свинина, сало копчене, сир) 200 74.00
5. Крученики «Калейдоскоп» (свинина, телятина, куряче філе, курага, чорнослив, ананас) 300 112.00
6. Торбинки з копченою куркою (копчена курка, гриби, сир, цибуля) 200 52.00
7. Печеня по-домашньому 300 69.00
8. Голубці 400 74.00
9. Медальйони зі свинини в беконі (свинина, бекон, груша) 250 99.00
10. Фірмова страва на компанію (шашлик, ошийок, ребра барбекю, шашлик з курки, крильця курячі, стегно куряче) 1000 440.00