Новинки

№ №п/п

Назва

Вихід.

Ціна.

Страви зі свинини

1.

Медальйони зі свинини під вершково-грибним соусом

170/100

96.00

2.

Фірмова страва «Рушничок» (свинина, гриби, сир, картопля, цибуля)

300

98.00

Страви з телятини

1.

Телятина у вишневому соусі

200/70

122.00

Страви з птиці

1.

Індичка у соєвому соусі (філе індички, гриби шампіньйони, болгарський перець, кунжут, соєвий соус)

250

88.00

2.

Індичка в апельсиновому соусі (філе індички, бекон, сир твердий, болгарський перець, ізюм, мед, соєвий соус, зелень)

200/50

98.00

Холодні та гарячі закуски / Салати

1.

С-т «Цезар»(курка, томати, сир пармезан, сухарики, салат айсберг, соус «Цезар»)

250

89.00

2.

С-т «Теплий з телятиною» (телятина, томати, болгарський перець, яйця, салат айсберг, соус «унагі» , соус «гірчичний»)

250

89.00

3.

Оселедець на сирній подушці (філе оселедця, сир янтар, горіхи грецькі, яблука, майонез)

250

73.00

Гриль — меню

№ №п/п

Назва

Вихід.

Ціна.

1. Шашлик вирізка/ошийок 200 105.00
2. Реберця барбекю 200 93.00
3. Лаваш з бринзою і зеленню на грилі 200 54.00
4. Стейк з сьомги (на вагу) 100 110.00

5.

Скумбрія

1 шт.

99.00

6.

Шашлик овочевий

250

49.00

Холодні закуски

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Асорті «Дари моря» ( сьомга слабосолона, риба масляна, сом  копчений, креветки королівські) 300 360.00
2. Ікра червона 50 140.00
3. Сьомга слабосолона 100 120.00
4. Оселедець з цибулею 130 43.00
5. Оселедець на сирній подушці (філе оселедця, сир янтар, горіхи грецькі, яблука, майонез) 250 73.00
6. Асорті «М’ясне» (ковбаса московська, ковбаса італійська, балик, сало копчене) 200 130.00
7. Асорті «Домашнє» (буженина, ковбаса домашня, рулет домашній) 300 159.00
8. Сало свіже 100 38.00
9. Сало бутербродне 50 18.00
10. Ковбаса домашня/буженина/рулет домашній 100 53.00
11. Асорті «Сирне» (сир Дор-блю брі, фета, пармезан, мед, мигдаль, кешью) 300 270.00
12. Асорті «Сирна завірюха» (сир гауда, з горіхом, королівський) 300 166.00
13. Язик  відварний 100 59.00
14. Язик  з майонезом та часником 100 64.00
15. Язик з хріном 100 64.00
16. Асорті «З грядки» (огірки свіжі, томати свіжі, перець болгарський, редька, цибуля зелена, зелень) 350 65.00
17. Асорті «З бочки» (огірки солоні, томати солоні, капуста квашена, гриби мариновані) 350 52.00
18. Гриби мариновані (шампіньйони з цибулею) 100 41.00
19. Маслини/Оливки 100 46.00
20. Лимон 100 15.00
21. Закуска «Козацька» (шинка, сир плавлений, яйце) 200 46.00

                                                              

Салати

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна
                                       Салати з морепродуктів
1. С-т «Життя зі смаком»(сьомга, сир фета, огірки свіжі, болгарський перець, маслини, листя салату, зелень, оливкова олія) 220 120.00
2. С-т «Морське дно»(креветки, кальмари, крабові палички, огірки свіжі, цибуля зелена, гірчиця, олія) 200 115.00
3. С-т «Лагуна»(кальмари, креветки, гриби мариновані, яйця, томати, цибуля зелена, майонез, лимон ) 200 147.00
Салати мясні
1. С-т «Цезар»(курка, томати, сир пармезан, сухарики, салат айсберг, соус «Цезар») 250 89.00
2. С-т «Хуторок»(язик, картопля, морква, огірки солоні, яйце, цибуля маринована, майонез) 200 57.00
3. С-т «Панський»(язик, балик, томати, болгарський перець, пекінська капуста, сулугуні, кетчуп, гірчиця, майонез) 200 53.00
4. С-т «Мисливський»(яловичина, болгарський перець, томати, огірки свіжі, листя салату, кунжут, оливкова олія) 200 74.00
5. С-т «Селянський»(яловичина, сир фета, болгарський перець, томати, сухарі, хрін, майонез) 200 61.00
6. С-т «Теплий з телятиною» (телятина, томати, болгарський перець, яйця, салат айсберг, соус «унагі» ) 250 89.00
7. С-т «Насолода»(куряче філе, гриби мариновані, сир твердий, сухарики, часник,  майонез) 200 54.00
8. С-т «Смачний»(куряче філе, гриби смажені, яйце, огірки свіжі, кукурудза, майонез) 200 54.00
9. С-т «Гетьманьский» (телятина, куряче філе, огірки свіжі, яйце, ананас консервований, болгарський перець, салат айсберг, часник, гірчиця, кунжут, олія) 260 78.00
10. С-т «З індичкою та сиром «Дор Блю»» (листя салату, рукола, індичка, салат айсберга, гірчичная заправка)  250 93.00
11. С-т «Козацька Мрія» (телятина, язик, яблука свіже, томати, огірки свіжі, сир фета, вершки, майонез) 250 68.00
№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна
Салати овочеві
1. С-т «Грецький»(сир фета, томати, огірки свіжі, болгарський перець, маслини, листя салату, оливкова олія) 200 63.00
2. С-т «Капустяна гірка»(капуста свіжа, огірки свіжі, олія) 180 23.00
3. С-т «Шопський»(огірки свіжі, томати, сир твердий, майонез) 200 43.00
4. С-т «Домашній»(огірки свіжі, томати, цибуля ріпчаста, олія домашня) 200 42.00
5. С-т «Вінегрет»(картопля, морква, буряк, огірки солоні, капуста квашена, олія) 200 31.00
6. С-т «Марічка»(огірки свіжі, болгарський перець, гриби мариновані, капуста квашена, цибуля маринована, олія, зелень) 200 39.00
7. С-т «Рубін»(буряк , грецькі горіхи, чорнослив, часник) 200 39.00
8. С-т «З руколою, грибами та сиром «Пармезан» (рукола, гриби мариновані, салат айсберг, томати, насіння гарбуза, оливкова олія) 200 67.00

 

Перші страви

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Борщ український з квасолею 300 44.00
2. Борщ зелений (по сезону) 300 48.00
3. Солянка збірна м’ясна 300 55.00
4. Капусняк 300 38.00
5. Юшка з риби «Гетьманська»(сьомга, судак, сом) 300 68.00
6. Суп курячий з грибами 300 32.00
7. Окрошка (по сезону) 500 65.00
8. Суп гречаний 300 28.00
9. Суп гороховий 300 28.00

Страви з риби

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Судак  смажений з цибулею 120/30 93.00
2. Судак в кисло-солодкому соусі з кунжутом 200 98.00
3. Судак під сметанно-грибним соусом 200 98.00
4. Судак  під овочами зі сметаною (судак , томати, болгарський перець, морква, сметана) 150/100 99.00
5. Котлета з судака з картопляним пюре 120/100 88.00
6. Стейк  з сьомги (на вагу) 100 110.00
7. Шашлик  з сома 150 89.00
8. Короп смажений з цибулею 200/30 66.00

                     

                      Страви з яловичини

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Стейк  з яловичини 150 99.00
2. Телятина у вишневому соусі 200/70 122.00
3. Яловичина в гострому соусі (гриби, перець болгарский) 200 93.00
4. Яловичина тушкована у сметані з паприкою 200 90.00
5. Яловичина тушкована з чорносливом 200 90.00
6. Печінка смажена з цибулею 150/30 54.00
7. Печінка по-гуцульські (печінка яловича, цибуля ріпчаста, морква, томати, кетчуп, часник) 200 57.00

 

 Страви зі свинини

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Фірмова страва «Рушничок» (свинина, гриби, сир, картопля, цибуля) 300 98.00
2. Свинина тушкована під вершково-грибним соусом з фірмовою картоплею 200/250 89.00
3. Стейк  свиний 150 79.00
4. Свинина в сирному соусі з кунжутом 150/50 88.00
5. М’ясо «Привіт від тещі» (свинина, сир твердий, масло вершкове, томати, часник) 200 79.00
6. Медальйони зі свинини під вершково-грибним соусом 170/100 96.00
7. Свинина соковита з грибами (свинина, гриби смажені, сир, цибуля) 200 79.00
8. Крученики з чорносливом та сиром 200 78.00
9. М’ясо смажене по-хустські (свинина, сир) 150 73.00
10. Котлета по-домашньому 150 63.00
11. Пельмені в горщику (гриби, сир твердий, сметана) 300 62.00
12. Свинина «По -селянськи» (свинина, морква, гриби, болгарський перец, цибуля, соевий соус) 200 87.00

 

 Соуси

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Соус «Тартар» 50 10.00
2. Соус «Вогонь дракону» (майонез, хрін) 50 10.00
3. Соус «Гостренький» (майонез, сметана, часник, укроп) 50 10.00
4. Хрін, гірчиця, кетчуп / Аджика 50/100 12.00/18.00

 

   Страви з птиці

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Відбивна куряча 100 57.00
2. Відбивна куряча з грибами під сиром 100/50 64.00
3. Індичка у соєвому соусі (філе індички, гриби шампіньйони, болгарський перець, кунжут, соєвий соус) 250 88.00
4. Індичка в апельсиновому соусі (філе індички, бекон, сир твердий, болгарський перець, ізюм, мед, соєвий соус, зелень) 200/50 98.00
5. Котлета по-Київськи 150 62.00
6. Грудка куряча фарширована беконом та ананасом 200 72.00
7. Шашлик  з курки 180 62.00
8. Жульєн з куркою та грибами 250 58.00

              

Гарніри

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Картопля «По-моринські» 300 34.00
2. Картопля смажена на салі з цибулею 200 28.00
3. Картопля «Фрі» 180 32.00
4. Картопля відварна з маслом та кропом 200 28.00
5. Картопляне пюре 200 28.00
6. Рис з овочами 200 34.00
7. Каша гречана зі шкварками 200/40 27.00

 

Страви з борошна

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
Вареники «Полтавські» на пару
1. Вареники з м’ясом 300/40 69.00
2. Вареники з печінкою та картоплею 300/40 56.00
3. Вареники з грибами та картоплею 300/40 44.00
4. Вареники з картоплею 300/40 38.00
5. Вареники з капустою 300/40 38.00
6. Вареники з сиром 300/40 59.00
7. Вареники з вишнями 300/40 63.00
8. Вареники з полуницею (по сезону) 300/40 49.00
Млинці
1. Млинці з червоною ікрою 100 89.00
2. Млинці з сьомгою 200 78.00
3. Млинці з м’ясом 170/30 68.00
4. Млинці з куркою та сиром 200 53.00
5. Млинці з грибами 180/20 47.00
6. Млинці з сиром 200/30 57.00
7. Млинці з маком, ізюмом та горіхами 200/20 49.00
8. Млинці з вишнями 200/30 64.00
9. Млинці з яблуками 200/30 43.00
10. Млинці 200 30.00
11. Сирники 300/30 76.00

                                                                                                                    

Деруни

 

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. «Домашнє частування» (дерунчики, свинина, гриби смажені, сир твердий, сметана) 400 66.00
2. Деруни з м’ясом 300/40 56.00
3. Деруни з грибами 300/40 44.00
4. Дерунчики з салом та цибулею 250/40 37.00
5. Дерунчики зі сметаною 250/40 37.00

                                     

Страви з яєць

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Яєчня з баликом та сиром 200 44.00
2. Яєчня на салі з томатами 250 44.00
3. Омлет із грибами 200 42.00

 

Бутерброди

 

№       №

п/п

Назва Вихід Ціна
1. Бутерброд з червоною ікрою 15/30/20 56.00
2. Бутерброд з сьомгою 30/30/20 50.00
3. Бутерброд гарячий з баликом та сиром 30/20/30 26.00

 

Десерти

                                     

№       №

п/п

Назва Вихід. Ціна.
1. Морозиво 150 30.00
2. Морозиво з джемом 150/30 35.00
3. Морозиво з шоколадом 150/20 38.00
4. Морозиво з шоколадом та горіхами 150/40 48.00
5. Морозиво з фруктами (морозиво, апельсини, банани, ківі, шоколад) 100/100 45.00
7. Асорті фруктове (апельсини, банани, ківі, яблука, виноград) 450 62.00
8. Домашні вафлі з морозивом та джемом 120/80 28.00

 

Фреші

                    №       №

п/п

Назва Вихід Ціна
1. Фреш апельсиновий 200 50.00
2. Фреш грейпфрутовий 200 55.00
3. Фреш яблучний 200 35.00
4. Фреш морквяний 200 35.00
5. Фреш апельсино-грейпфрутовий 200 52.00
6. Фреш морквяно-яблучний 200 35.00

 

Банкетні справи

                    №       №

п/п

Назва Вихід Ціна
1. Судак фарширований 1000 480.00
2. Язик заливний 100/200 68.00
3. Торт печінковий 1000 280.00
4. Крученики «Смачненькі» (свинина, сало копчене, сир) 200 66.00
5. Торбинки з копченою куркою (копчена курка, гриби, сир, цибуля) 200 48.00
6. Печеня по-домашньому 300 67.00
7. Голубці 400 69.00
8. Медальйони зі свинини в беконі (свинина, бекон, груша) 250 97.00
9. Рулетики зі свинини на вершково-шпинатній подушці (свинина, гриби, цибуля, бринза, шпинат) 200 94.00
10. індичка з беконом та грушею (індичка, бекон, груша, пармезан) 210 89.00
11. Стейк, курячий під абрикосовим соусом 180 83.00
12 Фірмова страва на компанію (шашлик, ошийок, ребра барбекю, шашлик з курки, крильця курячі, стегно куряче) 1000 380.00